Het team
Dierenarts

Esther van Neerbos
is een vertrouwd en bekend gezicht in de regio. Meer dan tien jaar veterinaire ervaring en een grote passie voor dieren maken haar tot een fijne arts voor de behandeling van uw huisdier. Een brede kennis en ervaring op uiteenlopende gebieden, zorgt ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt op de praktijk. Ook fokkers van (ras)honden en (ras)katten weten haar inmiddels te vinden en maken graag gebruik van haar kennis. Een brede kennis en interesse bied hulp aan vele second opinions. Door haar ervaring op het gebied van zoekhonden en training in allerlei africhtingdisciplines is zij een heuse vraagbaak voor menig werk- of sporthondenbezitter. Dankzij de uitzonderlijke ervaring met haar werkhonden, heeft Esther zich meer en meer verdiept in bewegingsproblemen bij honden. Een mooie aanvulling hierbij is de opleiding voor Chiropractie. Naast het reguliere praktijkwerk zet Esther zich ook in voor dieren zonder thuis. Al jaren werkt zij samen met Stichting Dierenthuis, de Dierenambulance, Kittenopvan Miauw en Stichting Kattekop. Ook deze dieren verdienen juiste en goede medische zorg en dat is wat ze van Esther krijgen.

Paraveterinair

Janette Kruit
is het vaste gezicht van de veterinaire ondersteuning en zorg voor uw huisdier. Door haar meer dan twintig jaar ervaring als paraveterinair en vele werkzame jaren op het gebied van asielbeheer en specialistische praktijken, is zij een onmisbare kracht voor onze kliniek. De bijzondere gave van Janette is dat elk dier zich in haar handen vertrouwd voelt. Janette heeft altijd in vooraanstaande praktijken gewerkt en is ook na het afronden van haar opleiding blijven studeren. Dus voor informatie op allerlei gebied kunt u altijd bij haar terecht.

Sigrid Hoek is het nieuwe gezicht binnen Dierenkliniek Bakel. Sigrid is een zeer ervaren paraveterinair met een afgeronde paraveterinaire opleiding, hierna heeft zij  jarenlang ervaring opgedaan in diverse praktijken. Ze heeft diverse cursussen gevolgd op gebied van honden-en kattenvoeding, dus voor advies m.b.t voeding kunt U bij haar terecht. Naast haar werk op de praktijk, brengt ze haar vrije tijd graag door met haar hond, katten en paarden. Daarnaast zet zij zich in voor met uitsterven bedreigde diersoorten, zoals de Orang Oetan.