Het TEAM

Dierenkliniek Bakel is een relatief kleine dierenartsenpraktijk met een vast team. Aan de balie en in de spreekkamer heeft u dus altijd een vertrouwd gezicht. De mensen van Dierenkliniek Bakel zijn goed op de hoogte van u en uw dier, waardoor er een goede follow-up mogelijk is van uw huisdier.

Afspraak maken?

Bel 0492-344455

… of klik op de knop hieronder!

ONS TEAM

Dierenarts

Esther van Neerbos

Esther van Neerbos is een vertrouwd en bekend gezicht in de regio. Bijna 20 jaar veterinaire ervaring en een grote passie voor dieren, maken haar tot een fijne arts voor de behandeling van uw huisdier.

Een brede kennis en ervaring op uiteenlopende gebieden, zorgt ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt op de praktijk. Ook fokkers van (ras)honden en (ras)katten weten haar inmiddels te vinden en maken graag gebruik van haar kennis. Een brede kennis en interesse, bied hulp aan vele second opinions. Door haar ervaring op het gebied van zoekhonden en training in allerlei africhtingsdisciplines is zij een heuse vraagbaak voor menig werk- of sporthondenbezitter. Dankzij de uitzonderlijke ervaring met haar werkhonden, heeft Esther zich meer en meer verdiept in bewegingsproblemen bij honden. Een mooie aanvulling hierbij is de opleiding voor Chiropractie en Osteopathie.
De intensieve omgang met dierenĀ (opgegroeid in een dierenartsenfamilie), is als een rode draad in Esthers leven, hierdoor zijn de dieren veel meer op hun gemak in de praktijk en weet Esther als geen ander, wat een dier in het leven betekent.
Naast het reguliere praktijkwerk zet Esther zich ook in voor dieren zonder thuis. Al jaren werkt zij samen met Dierenhulp Menorca, de Dierenambulance en opvang voor zwerfdieren. Ook deze dieren verdienen de juiste en goede medische zorg en dat is wat ze van Esther krijgen.

Paraveterinair

Alison Wille

Alison is de vaste para-veterinair bij Dierenkliniek Bakel. Alison kan u helpen op allerlei gebied: afspraken maken, adviezen geven, voer- en medicijnenafgifte, laboratoriumonderzoek, operatiezorg, nazorg, laseren en nog vele andere aspecten binnen de kliniek. Alison heeft een grote liefde voor dieren en met haar Mechelse herder Signi’s Royce, de 3 katten, de baardagaam en haar schildpad, maakt dat Alison met alle diersoorten bekend is. In haar vrije tijd is Alison actief met haar hond bij Signi zoekhonden.

Alison begeleid de stagiaires bij Dierenkliniek Bakel, welke u veelvuldig ziet rondlopen.

In memoriam

Janette Kruit

Janette Kruit is het vaste gezicht van de veterinaire ondersteuning en zorg voor uw huisdier. Door haar, meer dan twintig jaar ervaring, als paraveterinair en vele werkzame jaren op het gebied van asielbeheer en specialistische praktijken, is zij een onmisbare kracht voor Dierenkliniek Bakel.

De bijzondere gave van Janette is dat elk dier zich in haar handen vertrouwd voelt. Janette heeft altijd in vooraanstaande praktijken gewerkt en is ook na het afronden van haar opleiding blijven studeren.

Dus voor informatie op allerlei gebied kunt u altijd bij haar terecht.uit is het vaste gezicht van de veterinaire ondersteuning en zorg voor uw huisdier. Door haar, meer dan twintig jaar ervaring, als paraveterinair en vele werkzame jaren op het gebied van asielbeheer en specialistische praktijken, is zij een onmisbare kracht voor Dierenkliniek Bakel.

De bijzondere gave van Janette is dat elk dier zich in haar handen vertrouwd voelt. Janette heeft altijd in vooraanstaande praktijken gewerkt en is ook na het afronden van haar opleiding blijven studeren.

Dus voor informatie op allerlei gebied kunt u altijd bij haar terecht.

Afspraak maken?
Bel 0492-344455